Új külsőt kap az Aberlour
2010. július 02. írta: Barman's Choice

Új külsőt kap az Aberlour

A Speyside egyik nagyágyujaként emlegetett Aberlour új dizájnt kapott.

A francia piac legnépszerűbb single maltja a sorozat a'bunadh nevű hordóerősségű palackozásához igazitja a jelenlegi megjelenés stílusát.A 12 yo,16 yo ,18 yo és az a'bunadh az utóbbinál már megismert tömzsi palackban,meritett papir hatású cimkével és hasonló természetes,nyers stilusu dobozban képviseli tovább a lepárlót.A 10 yo és a szintén tíz éves Sherry Cask finish marad a hagyományosnak nevezhető üvegben de a cimke náluk isköveti az új dizájn.A használt színek igyekeznek földes,barnás,aranyos hatásukkal erősiteni a már említett a'bunadh-ra kihegyezett váltást.Az a'bunadh jelentése eredeti.Változás történt a logóban is.Hangsúlyt kapott a St.Drostan Kútja ami egy archaikus eleme a környék múltjának.Lecserélték az eddigi szlogent(Let the Deed Show) a lepárló alapítójának,James Fleming korabeli aláirására a dobozon.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ez volt az év-július « The Maltbank Herald 2010.12.10. 17:21:02

[...] Júliusban váratlan hírrel nyitottuk a hónapot.Az Aberlour Distillery egy átfogó ráncfelvarrást eszközölt a palackjain.Változott pár évjárat palackformája,a címkézés és a lepárló logója is.Szerintem előnyére változott a külső,a belső pedig mindig is színvonalas volt.Az Aberlour új dizájnnal is megtartotta eleganciáját. [...]
süti beállítások módosítása