Glenglassaugh Manager's Legacy Bert Forsyth 1968
2011. február 04. írta: Barman's Choice

Glenglassaugh Manager's Legacy Bert Forsyth 1968

Tavaly nyáron jelentette be a Glenglassaugh Distillery egy ritka,mini sorozatát.A hordóerősségű single cask kollekciót a lepárló volt menedzsereinek ajánlja a jelenlegi vezetés.A négy ex-menedzser neve alatt megjelenő palackozások közül kettő már piacon és most itt van a harmadik is.

A Glenglassaugh Manager's Legacy nevű sorozatról Stuart Nickerson jelenlegi manager director beszélt a Maltbank Heraldnak a megjelenés előtt.Az exkluzív interjút ITT OLVASHATOD.(a beszélgetés második részét pedig ITT).

Az első palack Jim Cryle,a második Dod Cameron nevét viselte.A mostani palack a Glenglassaugh lepárlót 1967 szeptembere és 1972 júliusa közt irányító igazgatónak,Bert Forsyth-nak van ajánlva.Bert Forsyth igazi speysidei veterán.A Glenglassaugh után dolgozott a Tamdhu-nál és a Macallan-nél is.Utóbbitól ment nyugdíjba és jelenleg is a Speyside az otthona.Az ő "öröksége" egy refill sherry butt hordóból származó,1968 decemberi lepárlású single malt.A single cask palackozás-mint a két korábbi is-természetesen nem hűtve szűrt,színezékmentes formában kerül piacra.Összesen 300 palacknyi mennyiségben,44.9% alkoholerőséggel szerez újabb rajongókat a Glenglassaugh single maltoknak.

(Graham Eunson distillery manager,Jim Cryle,Marion Cameron-Dod Cameron özvegye,Irene Cryle,Betty Grant-Walter Grant özvegye,Stuart Nickerson manager director,Ronnie Routledge account manager-kép:Banffshirejournal)

A sorozat utolsó,negyedik palackozása is hamarosan érkezik a korábbi bejelntésnek megfelelően.A negyedik single cask Glenglassaugh majd Walter Grantnek fog emléket állítani,aki 1962 és 1967 közt vezette a lepárlót.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Glenglassaugh Manager’s Legacy Walter Grant 1967 « The Maltbank Herald 2011.03.21. 12:11:25

[...] Manager’s Legacy korábbi palackozásairól is érkeztek hírek,ezekről ITT és ITT találhattok [...]
süti beállítások módosítása