Új csomagolásban a Glenfarclas 105
2010. július 14. írta: Barman's Choice

Új csomagolásban a Glenfarclas 105

Tavaly az egész alapsorának dizájnát felfrissítette a Glenfarclas.Most a legendás 105 is felvette az új formát.

2009 tavaszán a Glenfarclas palackok és dobozok egy hagyományosabb formát kaptak a dizájnerektől.Egy tömzsibb üvegbe kerültek a neves maltok,a dobozok pedig követték a formát.Az alapsor legendás hordóerősségűje a Glenfarclas 105 a 40. évfordulójára korlátozot mennyiségben kiadott egy ünnepi csomagolást.Díszdobozban a már emlitett kerekebb,tömzsibb formájú üveggel.A címkén pedig az évfordulóra való utalással egy vörössel a “40″ mint emlékeztető állt.Ezt a formát viszi tovább mától a hétköznapokban a 105.Már nem díszdobozban csupán a hagyományos kapszula dobozban és az évfordulóra utaló 40-es szám nélkül.

Egy érett negyvenes,rubensi idomokkal..Glenfarclas 105

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ez volt az év-július « The Maltbank Herald 2010.12.10. 17:21:13

[...] A Glenfarclas is váltott,igaz ők nem az egész portfoliójukat szabták át,csupán a Glenfarclas 105 lett kerekebb,asszonyosabb.A lepárló tavaly kezdte el a megújulást a megjelenésüket tekintve,idén júliusban került sor a kínálat egyik legjobbjának “átformálására”.A hordóerősségű single malt a Glenfarclastól a valaha volt egyik legpopulárisabb cask strength palackozás a single malt piacon.A palackforma változott,a 105 viszont marad ami volt,egy kiváló whisky. [...]
süti beállítások módosítása