A szarvasvolgyi erdokerulo-Glenfiddich Rich Oak 14 years old
2010. március 01. írta: Barman's Choice

A szarvasvolgyi erdokerulo-Glenfiddich Rich Oak 14 years old

Mint mar tobbszor a modern single malt whisky torteneteben ismet a Glenfiddich mutat be ujdonsagot a piacnak.A londoni whisky shown mutatkozott be az amerikai es europai uj tolgy hordos erlelesu maltja.A 14 eves Glenfiddich megjelenesevel egyidoben,marciusban elultetik azt a tolgyfat ami a novemberben hivatalosan bemutatando Glenfiddich Oak Forest elso faja lesz.A szarvasvolgyi tolgyerdo pedig a maga "szuzies" kornyezeteben igazan remek jatszoter lehet egy neves csalad 14 eves (40%abv)onallo utra lepo tinedzserenek..Glenfiddich 14 years old.

(update-2o1o.április 9.:A Rich Oak 14 évig ex bourbon hordóban pihent majd 12 hetet amerikai új tölgyhordóban ezután pedig hat hétig új európai tölgyhordóban érlelődött)

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ez volt az év-március « The Maltbank Herald 2010.12.02. 12:03:18

[...] az új(virgin oak) amerikai és európai tölgyhordóban finiselt 14 éves újdonságát,a Glenfiddich Rich Oak palackozást és jelentette be egy saját tölgyerdő [...]
süti beállítások módosítása