Három a szingli - Singleton of Glendullan
2015. október 14. írta: Barman's Choice

Három a szingli - Singleton of Glendullan

Az egyik legérdekesebb koncepció vagy inkább mondjuk így kevésbé szofisztikáltan , az egyik legegyértelműbb profitmaximalizálás a piaci specifikációra alapozva a skót whisky történetében a Singleton történet . Singleton lepárló nem létezik . A Singleton az egy gyűjtőmárka . Három különböző lepárlóból származó single malt whiskyről van szó ahol mindegyik lepárló különböző piacot szolgál ki az italok profiljára alapozva. Pontosabban a piaci igényekhez válogatja a profilt és ezalatt felépít egy globális single malt brandet . Nem tegnap kezdték .

A három lepárló amelyik beszállít a Singleton brandhez az a Glen Ord , a Dufftown , a Glendullan . A Glen Ord az ázsiai és az ausztrál piacokért felel , a Dufftown az európai piacokra szánt Singleton malt míg a Glendullan Amerikában képviseli a globál-diageo márkát. A háromból most a Singleton of Glendullan kap három új tagot , a travel retail szegmensbe pozicionálva azokat .

THE-SINGLETON-GLENDULLAN

A Singleton of Glendullan Classic egy kellemesen kiegyensúlyozott malt , friss gyümölcsös jegyekkel ,zöldalmával , körtével , a fiatal whiskyk jellegzetes aromáival . Mert a whisky korjelölés nélküli , vagyis NAS ebből kifolyólag pedig nagyon nagy valószínűséggel fiatal. Ami jegyezzük meg mindig, nem jelenti ,hogy a whisky rosszabb lehet mint egy teszem azt 15 éves társa . Csak egy másik szakaszát mutatja meg a párlatnak .

A Singleton of Glendullan Double Matured követi a bevett gyakorlatot amit a nevéből sejthetünk . Európai és amerikai tölgyben érlelt majd egy közösen egy fajta hordóban töltött házasság után kerül palackba egy így kissé gazdagabb , kerekebb , érettebb gyümölcs aromáit felvonultató malt whisky .

A Singleton of Glendullan Master's Art fellengzős neve ellenére különösebb nagy művészetet nem hordoz magában hacsak azt nem tekintjük annak , hogy egy kis mennyiségben kiadott variációról beszélünk  ami a palackba kerülése előtt eltöltött egy kis időt olyan válogatott tölgyhordókban amikben egy ideig Muscat - muskotály- lötyögött . Nyilván kitaláltátok a végeredmény egy édes, gazdag , fűszeres aromákra épülő Glendullan,pardon, Singleton lett .

Három nővér , három a kislány . Nagyjából erre a fantáziátlan utalásra futotta a hír után az ingereimből .

Na jó , azért a Glendullantól is ittam már kiváló whiskyt . Igaz az több évtizedes volt . De lánykából nő aztán meg néni , ahogy Lovasi vallja . Mind szép . Csak te változol.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása