Whisky és New York - Jura Brooklyn
2014. szeptember 24. írta: Barman's Choice

Whisky és New York - Jura Brooklyn

Isle of Jura , ahol több szarvas él mint ember , egyetlen hoteljével , bárjával és egyetlen whisky lepárlójával New York figyelmének középpontjába került . A kis sziget kis főzdéje nagy fába vágta a fejszéjét . A még mindig bourbon imádó Amerika legikonikusabb pontján igyekszik bizonyítani , hogy a skót single malt whisky igenis trendi ,modern és figyel a helyi piacokra . Ennek a kihívásnak a tudatában a Jura elküldte emberét Amerika egyik legjellegzetesebb kommunájába , a brooklyni emberek közé ,hogy egy kiválasztott csoporttal leteszteljen pár mintát , majd kiválassza a Jura amerikai kiadását .

A tesztelésre felkért csoportban jellemzően olyan brooklyni kis cégek , illetve befolyásos és kreatív üzletek szakemberei vettek részt mint a helyi sajtkereskedések vezető szakboltja , a neves Brooklyn Brewery , borkereskedések , delikátok üzletvezetői , magazinok újságírói , éttermek tulajdonosai . A közös pont Brooklyn volt . Mindannyian ott élnek , részei és befolyásolói a brooklyni trendeknek , elsősorban a gasztronómia és italkultúra tekintetében . A választásuk végül egy 16 éves Isle of Jura maltra esett , ami amerikai tölgyhordóban , majd amoroso sherry és ex-pinot noir hordóban érlelték . Az első körben 2000 palack jelenik meg New Yorkban , majd az év végéig egész Amerikában elérhető lesz .

brooklyn

A Jura Brooklyn alkoholerőssége 42 % -os , jellemző aromái  a méz , mazsola , bogyós gyümölcsök , egy kis füst és pörkölt kávészemek . A Brooklyn érdekes koncepció .

És mostantól a Cosmopolitannek csengettek . Legalábbis ha a magunkfajta arrafelé jár és épp egy szinglivel ismerkedne . Kell hatásosabb mint meginvitálni a helyi Carrie-t egy single maltra ,ami ráadásul New Yorknak lett dedikálva ? Aligha . És a brooklyni kis közösségek közül is az írek és az olaszok ? Bizonyára nyitottak lesznek a minőségre ők is . Egy szombat esti lázban tuti .

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása