A Glengyle ikrek
2013. május 06. írta: Barman's Choice

A Glengyle ikrek

 

Úgy , hogy Glengyle , talán kevesebben ismerik őket . És ha azt mondom , Kilkerran ? Igen , ők azok , akik évek óta " work in progress " . Campbeltown hagyományörzői , a Mitchell familia és a Springbank Distillers értékmentő vállalkozása , a Glengyle Distillery újjáélesztése volt .

A Kilkerran single maltok cimkéin 2009 óta , mióta a nyilvánosság számára is elérhetőek , a " Work In Progress " név volt látható . A lepárló így akarta a piac figyelmét rajta tartani a fiatal , évről évre érettebb termékén . Idén a sorban a WIP 5  jönne , mielőtt az eltervezett 12 éves illetve 10 éves variációkkal jönne ki a lepárló . És itt is van az ötödik generációs Kilkerran és ezúttal ikreket " szültek " nekünk.

A Springbank portfolióból megismert stílus visszaköszön , a Kilkerran ezúttal Bourbon Wood és Sherry Wood címkét kapott , érlelésének megfelelően . A többi a szokásos . Limitált megjelenés , 46 % alkoholerősség , természetes szín és hűtve szűrés nélkül palackozva .

KILKERRAN_WIP_5__518242b43aac1

 

KILKERRAN_WIP_5__518242084d02a

 

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása