Palackozot vasarol a BenRiach
2009. november 22. írta: Barman's Choice

Palackozot vasarol a BenRiach

 

A BenRiach leparlo tulajdonosi kore es a Pernod Ricard whisky uzletaga,a Chivas Brothers kozti kapcsolat nem ujkeletu es ismet egy jelentos adas-vetel hirei erkeznek kettojuk felol.

Newbridgei palackozojatol valik meg jovo ev juliusaban a Chivas eladva azt a Benriachnak akik tobb szazezres eladasi terveikhez kerestek ilyen uzemet.Az alkalmazottak kozel 100 fos szemelyzetebol csak 24-nek tudnak tovabbi munkat biztositani,mig a kieso kb 80 fobol hatvannak a Chivas ajanl tovabbi foglalkoztatast a ceg keretein belul.Az eladasi dontesben a Chivas szovivoi szerint nyomott a latban az a viselkedes amit a skot miniszterelnok tanusitott egy korabbi iparagi egyeztetes soran,ahol Mr.Salmond agressziven,faragatlanul es indokokat,erveket meg nem hallgatva targyalt a szereplokkel.A viselkedes megdobbentette a Chivas kepviseloit is es mar nem ereztek fontosnak a helyzetet konszenzusos modon kezelni.Persze ez lehet egy remek huzas a kommunikacioban,haritva a felelosseget. Mindenesetre a fenti,Tamdhurol szolo hirekkel ellentetben a tortenet vege nagyobb esellyel tartalmazza a happy endet,hiszen a folyamatos fejlodest mutato es az uzleti adatai,tervei alapjan pozitiv kenyszerpalyan levo Benriach ujabb munkahelyeket teremt es stabilizalja poziciojat a piacon.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása