Icons of Whisky Scotland 2010
2009. szeptember 17. írta: Barman's Choice

Icons of Whisky Scotland 2010

 

Az elmult napokban,ahogy az oszhoz illik,hullanak a....medalok,dijak mint a falevelek a whisky vilagaban.Az IWSC utan most a szakmai magazin,a Whisky Magazine nevezte meg nyerteseit.Rovid szemezgetes..:

A 2010-es Icons of Whisky dij nyertese a Distiller of the Year kategoriaban a Springbank Distillery.A kategoriaban jeloltek voltak meg a William Grant&Sons,Whyte&Mackay,Benromach,Glenglassaugh,Bladnoch,Bruichladdich,The Edrington Group,Ian Macleod Distillers Ltd,Kilchoman es a The Glenrothes.

A Whisky Visitor Attraction of the Year kategoriat aAuchentoshan Distillery nyerte,megelozvea The Scotch Whisky Experience-t,az Aberlour,a The Glenfiddich,a Glengoyne,a Highland Park leparlokat s latogato kozpontokat es a Speyside Cooperage-t.

A Whisky Ambassador of the Year gyoztese Gerry Tosh a Highland Parktol,a Young Whisky Ambassador of the Year pedig Peter Currie a Springbanktol.A Whisky Brand Innovator of the Year az Edrington Group lett,elsosorban a Grouse portfoliojaval(Snow Grouse,Black Grouse,Silver Grouse) maga moge utasitva peldaul a Bruichladdich-ot vagy epp a Glenmorangie-t.

A Independent Bottler of the Year idei abszolut gyoztese a Berry Bro's &Rudd.Ebben a kategoriaban regionkent is valasztottak,illetve nevesitettek whiskyket is kor es regio alkategoriaban is.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása