Aprilisi rovid
2009. április 28. írta: Barman's Choice

Aprilisi rovid

 

Ahogy arrol korabban olvashatott a blog kozonsege,a BenRiach Distillery tulajdonosai ujraelesztettek a legendas GLENDRONACH whiskyt,ami egy jol atgondolt es eros pr bevezeto utan aprilis elejetol elerheto a fogyasztok szamara.A Glendronach legfobb jellemzoje a kivetelesen gazdag sherrys izvilag es ezt kivanja kovetni az uj tulajdonosi kor is termekeivel.A portfolio a 12 eves "ORIGINAL" (43%,Pedro Ximenez es Oloroso sherry hordokban erlelve),a legjobb hirnevnek orvendo 15 eves "REVIVAL" (46%,Oloroso) es fozde alapitojarol elnevezett 18 eves "ALLARDICE" (46%,Oloroso) es a 33 eves"33 YEARS OLD" single maltok.A piacnak szant bemutatkozas utan nemsokkal maris nagy sikert konyvelhet el a Glendronach miutan 3000 palackot mar ertekesitett is Belgiumban,ahol az importor ceg maris  a Macallan vetelytarsakent emlegeti a Glendronachot.

img_12year_lrg1img_15year_lrgimg_18year_lrgglendronach33yearold_0022

 

-------------------------------------------------------------

Uj termek a LAPHROAIG-tol...!...ezuttal azonban nem whisky...hanem cheddar sajt..engedve es elfogadva az egyik legfinomabb single malt fogyasztoi keresenek es kivansaganak..

cheese

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása