The Maltbank Herald
2009. február 22. írta: Barman's Choice

The Maltbank Herald

A Maltbank Herald egy amator blog ahol a skot whiskyipar hirei,erdekessegei,informacio egy helyen megtalalhatok magyar nyelven.A blog elsosorban atvett informaciokbol dolgozik  a skot single malt,blended es egyeb whiskyket erinto irasokbol meritve.

A blog fejlesztese a lehetosegekhez merten folyamatos lesz.A cel,hogy a magyar erdeklodok a leheto legtobb es legnaprakeszebb hireket kapjak a skot whiskyrol.Nem professzionalis hiroldal hanem a whiskyt kedvelo,szereto emberek beszelgetohelye.A Bar etikettjenek megfeleloen keretik a leendo bejegyzesekben fellelt hibak,eszrevetelek,javitasok,megjegyzesek hangnemet a joszandek,segitokeszseg,udvariassag szintjen megjeleniteni a hozzaszolasokban.

Minden egyeb valtozas idovel remlehetoleg a blog szinvonalat igyekszik javitani.

Foglaljon helyet a barpultnal vagy egy kenyelmes fotelben,elvezze a skot whiskyk minden izet es elmenyet,"vegye kezbe a "The Maltbank Herald-ot" ,beszelgessen,ismerkedjen,szerezzen uj informaciokat...

Isten,Isten!

Slainthe!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása