Erőre kaptak - BenRiach Cask Strength Batch 1
2016. március 19. írta: Barman's Choice

Erőre kaptak - BenRiach Cask Strength Batch 1

 

Annyira bejött a GlenDronach hordóerősségű adagja a tulajdonos BenRiach Distillerynek , hogy most az anyalepárló is belekezd saját Cask Strength szériájába .

 

A meglepetés az egészben , hogy eddig miért nem tették meg ? Talán mindegy is, most itt van  Batch 1 az első cask strength OB BenRiach . A profil hozza a ház klasszikus karakterét a maga édes mézes ,könnyed tölgyfűszerekkel és lágy gyümölcsösségel felvértezett,igen szép ütésű 57.2 %-os abv alkoholtartalommal .

A megjelenés is analóg a BenRiach stílusára.Laza,szellős és egy kis balvenies beütésű hordó magyarázó grafika .

 

BenRiach-Cask-Strength-Batch-1

 

Viszonylag csendesen jött ez a kis BenRiach CS , de ez is csak felidézi az első GlenDronach hordóerősségűt . Akkor az a whisky,főleg a későbbiekhez viszonyítva  -amelyek egyébként továbbra is jó italok ! - igen szép malt volt így joggal várjuk ugyanezt a nagytestvértől is.

 

 

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása