Kis téli éji feles - Glenmorangie Midwinter's Night Dram
2015. október 01. írta: Barman's Choice

Kis téli éji feles - Glenmorangie Midwinter's Night Dram

A téli napforduló mindig hálás téma valamihez . Magánemberként ünnepelni , tiszteletet kifejezni, emlékezni , új szakaszt kezdeni felkészülni a télre lelkileg , spirituálisan . Csak lelki töltet kérdése ki foglalkozik az év legrövidebb napjával ( vagy leghosszabb éjszakájával ) . A skót whisky világa is érzékeli ezt és ahogy korábban a BenRiach Solstice vagy valamelyik viking mitológiára épített palackozás igyekszik kihasználni a napban rejlő lehetőségeket . Tudod, ünnepelni , felmelegedni mind lehet egy jó kis whiskyvel.

Most a Glenmorangie áll be a sorba . Bill Lumsden visszatért az Ardbeg űrturnéról és összedobott nekünk egy korjelölés nélküli , 43 % -os alkoholerősségű ex-bourbon-ex-oloroso kombinációt ,potom 40 fontos palackárért. A dizájn tiszta , fehér , télies még csak jégpáncél sem kell hozzá mint a Dalwhinnie Winter's Gold-hoz .

Glenmorangie-MidWinterNights

A téli napforduló idén december 22.-ére esik , karácsony elött pár nappal . A Glenmorangie Midwinter's Night Dram ezzel az áral, bourbon/sherry variációként , limitált kiadásként azt hiszem tökéletes ajándék,  legyen szó a Tél köszöntésére szánt poháremelésről vagy magáról a karácsonyról .

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Fezmin 2015.10.01. 11:07:10

40 font? Ja, de ez nem a special sorozatuk, ha jól nézem.

gstark84 2015.10.02. 15:04:38

Ez tényleg remek lehet, főleg ilyen áron. :)

barman's choice 2015.10.03. 10:19:53

ez csak egy kis téli éji feles:)
süti beállítások módosítása