Kilchoman Loch Gorm Second Edition
2014. április 08. írta: Barman's Choice

Kilchoman Loch Gorm Second Edition

 

Isle of Islay jelenleg legkisebb whisky lepárlója , a Kilchoman Distillery megjelentette alapkínálata egyik legsikeresebb palackozásának második kiadását .

Ez a malátawhisky a fiatal farm lepárló teljes egészében oloroso sherry hordóban érlelt , öt éves , 46 %-os alkoholfokkal , összesen 17 100 palacknyi mennyiségben megjelentetett Kilchoman Loch Gorm nevű whiskyje . A Loch Gorm 2013-ban jelent meg először , az egyetlen teljes egészében sherry érlelt Kilchomanként és elsöprő sikert aratott . A még mindig nagyon fiatal whisky már évekkel ezelőtt komoly rajongótábort szerzett magának . A Kilchoman volt a tavalyi budapesti whisky show egyik legkomolyabb kínálattal kiálló standja , mind minőség , mind szakmai tekintetben . A magyar whisky rajongók remélhetőleg idén is tovább követhetik ennek a kicsi, minőségi Islay whiskyt készítő lepárlónak a fejlődését . Ennek egyik legújabb fejezete a Kilchoman Loch Gorm Second Edition .

lochgorm2014..

 

A Kilchoman idén tervezi megjelentetni a szintén sikeres Machir Bay nevű, bourbon és sherry érlelt whiskyjét , a teljes egészében bourbon érlelt 100 % Islay nevű malt negyedik kiadását. Tervben van egy portói hordós érlelés és egy hordóerősségű whisky palackozása is . Idén a lepárló története során először palackozott le whiskyt a travel retail szegmensbe, Coull Point néven. A Kilchoman a jelek szerint folytatja átgondolt ,letisztult , dinamikus palackozási stratégiáját az alapsora és a limitált kiadások tekintetében . A lepárló gyakran készít single cask palackozásokat a világszerte zajló whisky fesztiváloknak és különböző whisky kluboknak is.

 

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása