Dobozba zárja az korosabb palackozásait a Macallan
2011. június 10. írta: Barman's Choice

Dobozba zárja az korosabb palackozásait a Macallan

A világválságot bizonyos ágazatok megérezték,mások nem.A skót whisky az egész recesszió alatt nem csak megőrizte pozicióit,hanem a kevesek egyike amelynövelni is tudta a piacait és a profitját.A whisky boom a keleti piacok,az eredetvédelem kiharcolása és az egyre növekvő,igényes közönség teret nyit új elképzeléseknek a whisky világában.És persze ilyen eredmények megkövetelik amegfelelő "megjelenést2 i.

Mi bizonyíthatná jobban azt,hogy a skót single malt whisky fogyasztó közé az elmúlt években egy nagy,igényes réteg is érkezett az eddigi fanatikusok melléi,mint az,ha a legnagyobbak egyike is visszatér egy elegánsabb,exkluzívabb megjelenést sugalló csomagoláshoz?

A The Macallan Distillery pár évvel ezelőtt egy váltással kartondobozra csrélte pár palackozásának csomagolását.Nyilván megvoltak az indokaik erre.Most pedig,szintén megfelelő indok kínálkozik arra,hogy visszatérjenek a nemesebb megjelenéshez.

A Macallan klasszikusan a sherrys jegyekkel dominált whisky.Ez mellett a Fine Oak néven ismert sorozatukban különböző variációkat jelentettek meg a hagyományos Macallan stilust képviselő kiadásaik mellett.Most  Macallan Fine Oak 21 years old,25 years old,30 years old és a Macallan Sherry Oak 25 years old,30 years old az igényeknek megfelelően,visszakapta korábbi fadobozos megjelenését.

A legidősebb kiadások a lepárlótól így már nem csak belső értékeikkel de egy elegánsabb,értéket sugalló megjelenéssel is bírnak.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása