Macallan Masters of Photography II.-Albert Watson Edition
2010. november 19. írta: Barman's Choice

Macallan Masters of Photography II.-Albert Watson Edition

Tegnap a legfontosabb hírt a Macallanhez köthettük,akik karitatív akciójuk megkoronázásaként 288 000 fontért,a világ legdrágább single maltjaként árverezték el egy 64 éves whiskyjüket egyedi Lalique dekanterben.A következő hetekben a Macallan benn is ragad a köztudatban,legalábbis a whisky rajongók és a fotózás iránt érdeklődők körében.December elején ugyanis megjelenik a Macallan Watson Edition.

A speyside elegáns maltja tavaly kezdte a Masters of Photography sorozatát.Az első fotóművész aki a whiskyt és a fotózást ebbe a sorozatba megalkotta,Rankin volt.A második kiadásra Albert Watsont kérte fel a lepárló.A Maltbank Herald posztjában is végig követhette az érdeklődő az egész munkafolyamatot Spanyolországtól a Macallan birtokig.A kiszivárgott hírek szerint az idei whisky a sorozatban egy 20 éves sherry hordós malt lesz.700 fontért lehet majd megvásárolni és a sorozat lényegeként a palack mellett a művész által kattintott képek polaroid változata lesz.Ezer palacknyi limitált kiadásban lesz elérhető,mint a tavalyi Rankin kiadás.Ezen kívül 36 palack exkluzív csomagolás is lesz 10 000 fontért amiben egy egyedi Watson alkotás lesz,a whisky pedig egy vintage 1946 Macallan lesz.

(képek innen)

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ez volt az év-november « The Maltbank Herald 2010.12.29. 11:50:28

[...] hírt produkált novemberben.Végre megjelent,kézzel fogható formában elérhetővé vált a Masters of Photography sorozatuk második kiadása.Az idén Albert Watson készítette a képeket,a Macallan pedig adta a whiskyt.2010-ben egy 20 éves [...]

Hírek « The Maltbank Herald 2011.02.02. 19:08:18

[...] és a whisky kapcsolatát.A The Macallan Masters of Photography sorozatról ITT és ITT olvashattok.Az együttműködés egyik legfontosabb pillanata a szeptemberben esedékes gála,a The [...]
süti beállítások módosítása