A Bunnahabhain visszavág
2010. augusztus 03. írta: Barman's Choice

A Bunnahabhain visszavág

Egy tudat alatt régóta várt változás,hír melengeti a whisky kedvelők szívét mától.

Új formában kerül a palackba a legendás Bunnahabhain 12 years old!! A különbség az elmúlt évekhez képest kimondottan óriási.Óriási mert a Bunnahabhain ugyan a legismertebb islay single malt whiskyk közé tartozik de valahogy a háttérbe szorult az elmúlt években.Elhomályositotta őt déli szomszédjainak tőzegtől felturbózott variációi és a kor füstös ízekhez idomult vásárlói igénye.A legszebb logóval és csomagolással rendelkező Bunnahabhain zászlóshajója a 12 éves,40% abv-vel palackozott malt whisky.Eddig.Mostantól ugyanis a Bunnahabhain felveszi a kesztyűt és akcióba lendül,hogy visszacsalogassa régi kedvelőit akik mára nagy részben elvesztek az islay whisky erős karaktereinek és naturalitásának régi-új trendjében.Teszi ezt a Bunny mostantól 46.3% alkoholfokkal és nem hűtve szűrt eljárással lepalackozva.Unchillfiltered Bunnahabhain 12,ez a nyár egyik legjobb híre!Egyetlen dolog bánt csak.Hogy a megújulás érintette a csomagolást is.A klasszikusnak mondható hengeralakú dobozt felváltja egy hasáb alakú.De legyen ez a legkevesebb.A Bunny mostantól úgy is több.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ez volt az év-augusztus « The Maltbank Herald 2010.12.15. 13:20:52

[...] milliós fejlesztési tervjét.A sok érdekesség ellenére augusztusban mégis a legörömtelibb hír a Bunnahabhaintól jött.Egészen pontosan a Burn Stewart Distilleries-től.Engedve ugyanis a rajongók nyomásának,a [...]
süti beállítások módosítása