Új palackozások a Douglas Laing sorozataiban
2010. május 01. írta: Barman's Choice

Új palackozások a Douglas Laing sorozataiban

A népszerű független palackozó,a Douglas Laing két legnépszerübb sorozatában is új palackozásokat mutatott be.A nemrég megfrissült dizájnt kapott Provenance sorozatban négy,a minőségi Old Malt Cask sorozatban hét új single malt lett piacra dobva.A Provenance új tagjai egy 11 éves Glenburgie,egy 12 éves Royal Lochnagar,egy 12 éves Arran és egy 27 éves Port Ellen.

Az Old Malt Cask hét friss tagja egy a hírek szerint nagyon komoly minőségűre sikeredett 32 éves Glenlivet,az új megjelenések közt ezúttal két palackozással jelenlévő Glen Grant (14 yo és a sherry érlelésű 20 yo),egy sherry érlelésű 14 éves Tobermory,a lassan standard korrá váló 16 éves Scapa,egy 20 éves Glen Keith és egy sokat igérő 18 éves Jura!

A DL szintén most mutatta be a Double Barrel sorozatából a Highland Park-Bowmore párosítást.Ez a sorozat megosztja a whisky kedvelőket abban viszont mindenki egyetért,hogy a Big Peat néven forgalmazott blended malt Islay maltokból egy nagyon jól sikerült variáció.A Big Peat sorban nyeri kategóriájában a díjakat,elismeréseket.És bár árban is elérhető whisky,a cég most minipalackokban is piacra viszi az italt.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása