Rövid helyzetjelentés a blogról
2010. március 25. írta: Barman's Choice

Rövid helyzetjelentés a blogról

 

Újabb kis lépés a blog életében!Elérhető a The Maltbank Herald Facebook oldala és maltbankherald név alatt a Twitter oldal is!

További hír még,hogy megszünik a Kitekintő-World of Whiskies rovat.Helyette egy szinesebb és rövidebb ,single maltokkal és azok körül történő eseményekkel,hírekkel foglalkozó alkalomszerüen jelentkező rovat lesz olvasható.A következő bejegyzésben már be is mutatkozik az új forma.Az év elején irt egyéb változások közül a leparlókat bemutató írások szinte biztosan nem jelentkeznek ősznél elöbb helyette egy kicsit aktuálisabban használható infokból álló posztok bukkannak majd fel időnként,terveim szerint.

Alig egy hónap múlva Whisky Show Budapest!A masterclassokat tartó lepárlókról szóló bejegyzéseket addig mindenképp befejezem.Már olvasható az Arran és a Glenfarclas poszt.Hamarosan következik a Benromach!

Nagyjából ezek a változások.A következő héten eléggé aktiv blogolást tervezek,érdemes lesz olvasni és rendszeresen látogatni a Maltbank Heraldot és egyéb közösségi felületeit!Már megvan az új Barman's Choice témája is,igazi meglepetés lesz!És utána jön a többi..:)

Mit akartam még..ja igen!Végre beállitottam a magyar ékezeteket is a billentyüzetemen így talán picit esztétikusabbak lesznek a bejegyzések és könnyebben is olvasható:))

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása