The Maltbank Herald 2010
2010. január 08. írta: Barman's Choice

The Maltbank Herald 2010

 

A regebb ota fontolgatott modositasokat a blogon par bevezeto modattal illetni az evkezdetkor a legalkalmasabb.A blog rovatai kozul megszunik a Public Bar rovat.Az ebben a rovatban publikalt Barman's Choice onallo fejezetkent mukodik tovabb.Ebben a sorozatban-nevezhetnem akar egy belso blognak is-szemelyes elmenyek es velemenyek,sztorik,kicsit lazabb,olykor kemeny hangvetelben kapnak teret.Egyfajta belso monolog a whiskyvel valo munkarol,magukrol az italokrol,emberekrol,helyzetekrol sajat stilusban.Egy barman gondolatai,tapasztalatai,privat naploja amik leirva es a benne levo informaciokkal,tortenetekkel segiti talan jobban megkedvelni a maltokat.A stilusaban a hangsuly az emocion van,megprobalom megmutatni ugy a single maltok vilagat,ahogy azt en kezelem sajat es masok elegedettsegere,oromere.Van akinek ez szimpatikus van akit hidegen hagy.Ezert kap onallo rovatot,hogy a blog egyeb whisky bejegyzesei megmaradjanak  kicsit objektivebb hiradasoknak.

A Ralfy riport kedves fogadtatasa utan(ezuton is koszonom a velemenyeket es hogy olvastatok) a jovoben tobb hasonlo kerdezz-felelek,egyfajta beszelgetes lesz olvashato a whisky vilag erdekes embereivel.Hol aktualitas okan,hol hiradas hol csak egy egyszer barati csevej formajaban.Onallo rovatot nem kapnak mert terveim szeint parsorosok formajaban megjelenhetnek az aktualis bejegyzesekben mint hozzafuzesek,valaszok a hirekben erintett vagy a hirhez kapcsolhato szemelyektol.

Kozeptavu terv de az iden meg fog tortenni ezert is irok most rola,hogy eddig el nem dontott sorrendben bemutatni a leparlokat.A klasszikus formaban,latogatas,fenykepezes,miegymas..

Roviden most ennyi.

Es a legfontosabb..Iden eloszor lesz Magyarorszagon whisky show.Magyar whiskyblogkent termeszetes modon minden kapcsolat vagy erdek nelkul egy-egy bejegyzessel szeretnem "tamogatni" a rendezvenyt.Addig amig sikerul az illetekesekkel felvennem a kapcsolatot es informalodni,Whisky Budapest 2010 neven idoszakos rovatot kap az esemeny.A reszletek megismereseig a honlapjukon latott whiskyk kis bemutatasaval foglalkoznak majd a bejegyzesek ebben a szekcioban.Ezeket a postokat egesziti ki az egyedi stilusu Barman's Choice a maga hozzaszolasaival az adott whiskyket illetoen.

Remelhetoleg elvezheto lesz,segit nepszerusiteni a skot single malt whiskyt es szakmailag,informalisan is megallja a helyet a blog.Koszonet elore is minden eszrevetelert es hozzaszolasert.

2010

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása