Laphroaig Triplewood masodszor
2009. november 19. írta: Barman's Choice

Laphroaig Triplewood masodszor

Szinte napra pontosan egy evvel ezelott jelentette be a Laphroaig,hogy az ugynevezett utazokozonseg szamara(travel retail) egy literes-szokasos duty free meret-kiszerelesben megjelenteti a haromszoros erlelesen atesett Laphroaig Triple Wood whiskyt.A Triplewood a Laphroaig Quarter Cask oloroso sherry hordoban(butt) erlelt valtozata.Igy ertelmezheto a haromszoros erleles es a nevvalasztas.A Quarter cask a szokasos amerikai-europai tolgyerlelest kapta ehhez jon hozza az oloroso finish.

Iden masodik kiadasat erte meg az ital,tovabbra is 48% alkoholtartalommal,nem hutve szurt eljarassal.Erdekesseg,hogy egy evvel ezelott az elso megjelenest egyidoben jelentettek be az Ardmore 25 years old-dal ami a tulajdonosi kor masik skot leparloja es single maltja,hiresen tozeges highlander.Most egyelore csak a Laphroaig Triplewoodrol erkezett hir..vajon lesz uj Ardmore megjelenes is?

az elso Triple Wood tavaly

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása