Elontotte a viz a Glencadam-ot!
2009. október 24. írta: Barman's Choice

Elontotte a viz a Glencadam-ot!

Szerda ejszaka a napok ota tarto felhoszakadasok miatt betort a viz a vedekezes ellenere a Glencadam leparlo still room-jaba!A szemelyzet elorelatasanak koszonhetoen az elektronikai berendezesek nem voltak bekapcsolva de ennek ellenere a kar jelenleg felmerhetetlen.Nem csak azert mert a still roomban levo szivattyuk es motor kozel 16 oran keresztul viz alatt volt hanem mert az eso tovabbra is esik.A tuzoltosag es a leparlo szemelyzete folyamatosan szivattyuzza a vizet,homokzsakokkal probalja elallni az allandoan betoro aradast.A helyzet sulyossagat mutatja,hogy az orszag mas teruleterol kellett erosebb teljesitmenyu szivattyukat hozni amik birjak a folyamatos munkat.Jelenleg a leparloban termeszetesen all a termeles es jelenleg senki nem tudja mikor indulhat ujra.A raktarkeszlet es az epulet egyeb reszeit nem erte kar-eddig.

Kitartas Glencadam!!

WWWGLEN

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

The East will rise again! « The Maltbank Herald 2010.07.22. 14:54:54

[...] darabos kínálatuknak.A következő hír felőlük az volt,hogy a tavaszi áradások teljesen elöntötték a lepárlót.Ezért most örömmel adok hírt a végre megérkezett új Glencadam single maltokról.Kezdjük [...]
süti beállítások módosítása