Ujabb hordoerossegu Highland Park vagy valami mas a Magnus?
2009. október 16. írta: Barman's Choice

Ujabb hordoerossegu Highland Park vagy valami mas a Magnus?

 

A Hjarta utan itt az ujabb orcadian amelyik a sziget osi,mitikus,a mult ertekeit tisztelo nevet kapott a Highland Park gardajatol.

A Highland Park Magnus 58%, a stilusat a 12 eveshez hasonlitjak kevesebb gyumolccsel es picivel tobb fusttel es sotetebb szinnel.St.Magnus neven mar jott ki par evvel ezelott limitalt peldanyban egy whisky a sziget St.Magnus fesztivaljara es a fent emlitett Hjarta pedig egy 12 eves hordoerossegu.Kerdes,mire pozicionaltak vajon a Magnust?Kulsore mindenesetre kulonbozik,mind a palack mind a "csomagolas".Az uvegforma a regi-regi Highland Park palacktipusokra hasonlit,mig a keret-szeru doboz eddig nem volt jellemzo az orkney-i leparlora.Erdekes stiluskeveres a dizajnban,remelhetoleg a whisky is hasonlo erdekessegeket tartogat.

hpmagnus-772688

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása