Uj rovatok
2009. szeptember 13. írta: Barman's Choice

Uj rovatok

 

A The Maltbank Herald ket uj rovattal bovul a jovoben.Mert nem eleg a single maltok vilaganak hatalmas mennyisegu informacio tomege es a whiskyk szama,az iparag "kitermelte" maganak a meg nagyobb szamu fanatikust,whisky kedvelot akiknek velemenyuk is van.Kostolnak,rendezvenyeket szerveznek,velemenytformalnak,beleassak magukat a single maltok leheto legmelyebb megismeresebe vagy egyszeruen csak megosztjak gondolataikat a hasonlo elhivatottakkal.Nekik es tevekenyseguknek ad lehetoseget az uj "Vendegtoll-Public Bar" rovat.Elsokent az index single malt whisky topikjabol Peter a.k.a. Fezmin nevu fanatikusanak rovid irasat es beszamolojat kozli a rovat a whiskyk szinezeserol,az E150-rol beszerzett szemelyes elmenyeirol es "magannyomozasarol".(itt szeretnem megjegyezni,hogy vagy en tudok rossz honlap cimet vagy tenyleg nem ujul a magyar SMWS oldala,de a tarsasag tul van egy ujabb whisky kostolon amirol semmit nem lehet olvasni a sajat lapjukon.Egy rovid par soros tajekoztaton kivul -szinten az index topikban- mas nincs.Ezert ha olvassa valaki kozuluk a Heraldot,szivesen megjelentetem a fenti rovatban a reszletesebb beszamolot)A bejegyzesekhez,hirekhez hozza lehet szolni-ahogy az osszes tobbihez is- hasznalja batran a comment rovatot mindenki,jo szivvel veszek minden velemenyt,hozzaszolast.

A masik uj rovat  "Kitekinto-World of whiskies" nevet viseli.Itt olyan rovid irasok lesznek amik a skot single maltokon kivul amolyan kitekintes jelleggel ir a blended whiskyrol,egyeb nem skot whiskykrol,a single maltokat erinto uzleti hirekrol vagy epp csak erdekes irasok a vilag sajtojabol.

Elso lepeskent ennyi,koszonet mindenkinek a blog latogatasaert.Tovabbra is varok velemenyeket,irasokat es foleg kommenteket.Amennyiben a latogatottsag es a velemnycserelok mennyisege es a hozzaszolasok,a tema merete igenyli,a blog sajat forumot is indit.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása