Forrnak az indulatok a diageo-s Manager's Choice korul
2009. szeptember 10. írta: Barman's Choice

Forrnak az indulatok a diageo-s Manager's Choice korul

 

Par bejegyzessel lejjebb a The Maltbank Herald-elsokent magyar nyelven-mar hirt adott a szeszipari orias uj hordoerossegu sorozatarol.A temaban egy frissites alabb,felsorolva a varhato megjelenest es arlistat a ceg 27 single maltjat erinto kollekciorol:

 2010 januar:
Blair Athol £200
Strathmill £200
Glen Spey £200
Cragganmore £250
Dalwhinnie £250
Talisker £300

2010 marcius:
Royal Lochnagar £250
Glenkinchie £250
Dailuaine £200
Inchgower £200
Caol Ila £300
Glen Ord £250
Mannochmore £200

2010 junius:
Glenlossie £200
Auchroisk £200
Knockando £250
Benrinnes £200
Lagavulin £300
Clynelish £250
Glendullan £200

A single malt kedvelok kozt oriasi vitakat generalt a whiskyk elkepesztoen magas ara.Olyannyira,hogy mar a diageo sem hagyhatta szo nelkul az interneten megjelent kritikakat es az egyik legnepszerubb blogon,annak is a temat erinto kommentarjai kozt, egyik szakemberuk megnyilvanult a kerdesben.ITT olvashato valasza.(98.hozzaszolas).Mint olvashato a valasz tovabbra sem csititotta el a vitakat,sot csak olaj volt a tuzre.

Velemenyem szerint a diageo idei "tevekenysege" olyan lepes volt-uzlet ide vagy oda-aminek a kovetkezmenyeivel nyilvan szamolt ugyan a ceg de azt tetezni egy sebteben osszetakolt(mar amennyiben nem egy elore tervezett tuzoltas lenne a Manager's Choice) kampannyal es egy nyilvanvaloan elhibazott arazassal, az mar szinte menthetetlen.Hogy ez a folyamat a mai vilagban csak egy termeszetes viselkedes egy multitol vagy egy eros kozossegi reakcio kovetkezteben osszezavarodott marketingesek hibasorozata azt mindenki dontse el maga.

Mindenesetre az araktol fuggetlenul mindenki figyelmebe ajanlom a sorozatbol a Linkwood(!),Mortlach(!!),Strathmill(!!),Talisker,Dailuaine,Inchgower(!),Mannochmore,Caol Ila(!!!),Lagavulin(!!!),Benrinnes es Clynelish(!!!) hordoerossegueit.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása