A Bruichladdich Kinaba tart
2009. március 16. írta: Barman's Choice

A Bruichladdich Kinaba tart

 

Az Islay szigeti BRUICHLADDICH megcelozza a kinai piacot!

A ceg ertekesitesi igazgatoja szeretne ha a majusi Whisky Live esemenyen Kinaban mar  teto ala hozna legalabb ket uj uzletet a kinai partnerekkel mivel a ceg Kinat tartja az egyik legfontosabb celteruletnek a vilag whisky eladasi piacan.A hangsulyt mind az uzletben mind a marketingben szeretnek arra fektetni,hogy a Bruichladdich egy csucs minosegu kulonleges single malt ami a non-chillfiltered eljarasnak es a karamell mellozesenek koszonhetoen nepszeru lesz a termeszetes etel es ital osszetevok irant fogekony es azt fontosnak tarto kinai vasarlok elott.

 A tervek szerint az elso evben a celpiac Peking,Shanghai es Shenzen varosai lesznek es korulbelul 25 000 uveg Laddie kerul a kinai whisky fogyasztok kosaraba.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása