Icons of Whisky Scotland 2009
2009. február 26. írta: Barman's Choice

Icons of Whisky Scotland 2009

 

Az idei Icons of whisky Scotland nyertesei a harom legfontosabb kategoriaban:

Whisky Distiller of the Year:BenRiach Distillery Company

A fiatal speyside-i ceg Billy Walker iranyitasaval par ev alatt a nemzetkozi piac egyik legdinamikusabb,legkedveltebb leparloja lett.A fejlodesuk elismerese ez a dij ami  Whisky Magazine szervezeseben nemzetkozi zsuri dontese alapjan kerult a BenRiach dicsoseglistajaba.A nemes versengesben a BenRiach tobbek kozt a Glenmorangiet,a Benromachot,a The Glenrothest,a Whyte&Mackayt,William Grant-et,Chivast,Diageot,Highland Parkot is megelozte.

 

Whisky Innovator of the Year:The GLENMORANGIE Company

A tavalyi eredmenyuket megismetelve,2008 utan a zsuri ismet a Glenmorangiet dijazta a fenti elismeressel.A Benromach,a BenRiach, a Famous Grouse,Highland Park,Bowmore volt meg a nevezettek kozt.

Whisky Visitor Attraction of the Year:ARDBEG es a DEWAR'S WORLD OF WHISKY

Ebben a kategoriaban az erdeklodok,latogatok szamara nyujtott szolgaltatasokat,latogatocentrumokat,stb dijaztak es olyan neves leparlok maradtak le az elismeresrol iden mint a Glenfiddich Distillery,a Famous Grouse,a The Balvenie Distillery,a Highland Park vagy epp az Auchentoshan.

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása