The Macallan Masters of Photography Mario Testino Edition
2014. november 18. írta: Barman's Choice

The Macallan Masters of Photography Mario Testino Edition

Ez a poszt inkább csak rögzít egy eseményt  . Mert a whisky ebben a projektben icipicit a második helyre szorul .

A Macallan Masters of Photography szériát már ismerhetjük . Korábban Rankin , Annie Leibovitz , Elliot Erwitt , Albert Watson  fényképezőgépe lencséjén át láttatta a Macallan egy-egy pillanatba sűrített üzenetét . Most a Six Pillars , a Macallan hat értékére utaló arculatépítés ötödik pillanata jött el . A felkért fotóművész Mario Testino , akinek munkáját sokkal többen ismerhetik mint nevét . A legendás Diana walesi hercegnő portréja , a pekingi Tiltott Városról lőtt képei , a Tienammen tér lefotózása történelmi időkben és megannyi más , az élet luxust és szívszorító eseményeit megörökítő képek Testino öröksége , hol a Vanity Fair , hol a Vogue címlapjain . Most épp egy skót whisky címkéjén . Lássuk mit hozott ki belőle egy speysidei whisky lepárló felkérése !

 

testino1testino2testino4testino5testino3

Pár szó a whiskyről . A The Macallan a Testino Edition kapcsán hat single maltot választott ki . Spanyol és amerikai ex sherry puncheon és butt típusú hordókból válogatott féltucat malátawhisky egy gyönyörű fekete lakkdobozba került , Testino válogatot fotóival együtt . A művész az alkotás során a hangsúlyt arra a pillanatra helyezte , amikor az emberek ünneplik az életet , egymást , a minőséget , a könnyedséget , mindezt - ahogy a tölgy színezi tele fűszereivel a párlatot - a Macallan márka luxusimázsába ültetve .

 

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása