Glenglassaugh 40 Year Old
2013. december 03. írta: Barman's Choice

Glenglassaugh 40 Year Old

 

Alig kilenc hónappal azután , hogy a BenRiach konzorcium megvásárolta a Glenglassaugh Distillery-t , második alkalommal jelentetnek meg egy igazán koros, elegáns whiskyt a lepárlótól .

A 30 éves verzió után itt van a Glenglassaugh 40 Year Old . Hordóerősségű  (42. 5 % -os fokkal ), non chill filtered és színezékmentes , klasszikus highlander . A dizájn ugyanaz mint a harminc éves palackozásnál .

gg40

A színe mély arany , illatában rengeteg édes , szirupos trópusi gyümölcs , banán, ananász, mangó tökéletes harmóniában a finom oloroso sherry aromákkal .
Ízében édes, gazdag , szirupos és összetett . Oloroso sherry , karamellizált alma, mangó és banán ,gyömbér és kakaó .
A lecsengése gazdag , fűszeres sherry jegyekkel telve.

A megjelenés elegáns , az új tulajok törekvése pedig egyértelmű . A BenRiach és a GlenDronach mellé egy újabb , stílusos karakterekkel teli maltot készíteni . A Glenglassaugh jó eséllyel lesz a cég luxusbrandje a populáris BenRiach és a kifinomult sherry óriás GlenDronach mellett .

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása