Új külsőt kap a Talisker
2011. december 14. írta: Barman's Choice

Új külsőt kap a Talisker

A mindenki által szeretett és kedvelt Talisker új külsőt kap. A Diageo elsőszámú single maltja eddig is kiemelt figyelmet kapott a cég szakembereitől, amit kimagasló üzleti eredményekkel hálált meg a márka, most azonban történetének leghangsúlyosabb változását éli meg Isle of Skye gyöngyszeme. Vadonatúj csomagolás,erősebb identitás és alapkínálatba emelt korábbi limitált kiadások vannak a karácsonyi csomagban.

A Diageo összes maltja közül a Talisker visz jelentős,önálló reklámkampányt. A whisky szlogenje - Made by the Sea - már elég egyértelmű és erős utalást jelent, most azonban tovább hangsúlyozzák a Talisker kötődését a tengerhez. A legfontosabb eleme a változásnak a csomagolás, nyilván. Egy a Skye szigetéről származó fotós által készített kép borítja majd a Talisker dobozait. A kép a szigetre jellemző sziklás, vad partot ostromló, viharos hullámok verte vidék tökéletes megjelenítése. A kartonon és a whisky palackján is a Talisker márkanév betűi határozottságot, nemességet sugallnak majd.A sziget térképe hangsúlyosabb szerepet kap és kiemelkedő motívuma lesz az új dizájnnak az alapítási évre utaló ESTD 1830 felirat is.

Letisztult,erőteljes üzenetek, szebb színkordináció jellemzi majd a Taliskert. A kartonon és a palackokon is helyet kap majd egy fura tengeri oroszlán, mint a márka szimbóluma, tovább erősítve a hagyományokat, a tengeri kötődést.

A Talisker 10 Year Old lesz az első, amelyik már ebben az új köntösben pompázik, még az idei karácsony előtt.A család többi tagja folyamatosan kapja meg az új külsőt 2012 első negyedévében. A szokásoknak megfelelően, idén is felkerül a márka palackjára az RNLI embléma, azaz a brit vízi életmentők logója, akiket a Talisker kiemelten támogat. Felhívnám a figyelmet, ha esetleg valaki karácsonyra az új külsejű Taliskerrel lepné meg önmagát vagy szeretteit, hogy előfordulhat, hogy a dobozban a palack még a régi megjelenésű lesz. Ez  azért fordulhat elő, hiszen a márka a már felcimkézett- most már hívhatjuk úgy, régi -külsejű palackokat futtatja ki először. Aki biztosra akar menni, várja meg jövő év elejét.

További jó hír még, hogy a Diageo úgy döntött, beemeli az alapkínálatba a 25 éves és a 30 éves Taliskert, amik eddig limitált mennyiségben a Special Release sorozat tagjai voltak.

Ahogy írtam, a Taliskert " mindenki " szereti. És ez nem is túlzás talán. A márka nagyon megérdemelte, hogy ilyen komoly beavatkozáson essen át, hiszen évek óta szolgálja a Diageot, nem is elhanyagolható hasznot hozva a cégnek. A Talisker tehát megkapta a maga karácsonyi ajándékát. Most jövünk mi, a Talisker kedvelői. Irány a szaküzlet!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Fezmin 2011.12.14. 20:37:04

Mindenképpen csinosabb, mint a kék doboz - habár azzal sem volt semmi bajom. De ilyen doboz biztos kell itthonra! :)

barman 2011.12.14. 23:59:34

A Talisker karácsony táján mindig jó ötletekkel jött ki. Ha már doboz...:) A henger alakú zipzáros, a patentos fedelű,a vitorlavásznas,stb. Talisker kell otthonra, a csomagolás mindegy:)

fezmin 2011.12.15. 06:50:54

Talisker van itthon, de szeretem a szép csomagolást is, szóval kell egy doboz is. :)
süti beállítások módosítása