Segít a Dalmore
2010. február 23. írta: Barman's Choice

Segít a Dalmore

Az utóbbi időkben a Dalmore házatájáról érkező hírek szinte kizárólag olyan maltokról szóltak amik hétköznapi whisky rajongók számára nehezen vagy egyáltalán nem elérhetők.A Selene,a Candela,a Sirius a két Finesse az a része a lepárló kínálatának amelyik a Dalmore célközönségéből a-mondjuk úgy-nagyvonalúan vásárlókat célozza.Richard Paterson irányitása alatt ahogy a Jura vagy épp a blended Whyte Mackay is vállaltan is igyekszik elérni a az átlag whisky kedvelőt és a luxuskategóriás termékeket keresőket ezúttal elöbbiek felé tett gesztust.Semmi különlegesség sokkal inkább segítőszándék a jelzője a legutóbbi Dalmore hírnek.Egy 12 éves 3600 darabszámú külön cimkézett whiskyvel segíti a River Dee Trust törekvéseit a Dee folyó természeti megóvása,fenntartható természeti öröksége és különböző oktatási tevékenységeket segítendő.A sherry és bourbon hordós érlelésű malt a lazac szezon elején lett bejelentve és a napokban kerül bemutatásra.Vásárlásával a fenti alapitvány törekvéseit támogathatjuk és élvezhetjük a Dalmore klasszikus íz és illatvilágát.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Luxusberuházásba kezd a Dalmore « The Maltbank Herald 2010.08.05. 08:44:38

[...] a Dee folyó élővilágának védelmében dotálják az ezirányú tevékenységeket a Dalmore Dee Dram 12 [...]

Ez volt az év-február « The Maltbank Herald 2010.12.01. 17:20:46

[...] lepárlóból érkezett.Hivatalosan a februári lazac horgászati szezon kezdetén mutatták be a Dalmore Dee Dram néven bemutatott 12 éves maltot a lepárlótól ami bevételeivel a Dee folyó [...]
süti beállítások módosítása