MegaTomintoul
2009. szeptember 08. írta: Barman's Choice

MegaTomintoul

A Tomintoul leparlorol es single maltjairol meg azok is viszonylag keves tudassal rendelkeznek akik naprakeszek a temat illetoen.Mit lehet ilyenkor tenni ha szeretnenk a vilag tudataba belopni a termekunk nevet?Peldaul tamogatni kell egy olyan otletet ami az adott whisky egyik kedvelojetol ered es megvalosulasa vilaghirnevet eredmenyez.Marpedig ha valami a Guiness Book-ba kerul az meltan lehet vilaghiru,fuggetlenul attol mi a miertje amiert belekerul.

De ha valaki a vilag legnagyobb uveg single maltjat kesziti el az minden elismerest megerdemel es minden rosszindulatu velemenytol mentesen megsuvegelendo.Igy nekunk sincs mas dolgunk mint elismeressel a tenyrol:105.3 literes a vilag jelenlegi legnagyobb palack single maltja!A tartalom 14 eves Tomintoul 46% alkoholtartalommal es nem hutveszurt eljarassal.

final

A teljes sztori itt elolvashato es megtekintheto.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Palackposta « The Maltbank Herald 2010.09.02. 11:39:36

[...] distillerynek.Konkrétan is és átvitt értelemben is.Tavaly nagyjából ebben az időszakban bekerültek a Guiness rekordok könyvébe mikor a világ legnagyobb üveg single maltját mutatták be.Majd idén tavasszal vonta magára a [...]
süti beállítások módosítása