Kicsi a speysider de erős - Benromach 100 Proof
2014. október 12. írta: Barman's Choice

Kicsi a speysider de erős - Benromach 100 Proof

A Speyside legkisebb lepárlója , a Gordon & MacPhail házi szeszfőzdéje , a Benromach Distillery tavasszal dizájnt váltott . Egy modern , fiatalos ,egyedi csomagolásba rejtették az oldszkúl malátawhiskyjüket , a remek 10 évest . Az új dizájnhoz új whisky is kell ,nem elég átöltöztetni a régieket . A cég egy biztosat húzott . Hordóerősségű Benromach . Ez kell nekünk .

Az új malt külső megjelenése gyakorlatilag megegyezik a 10 éves dizájnjával . Az utalások , amik hivatottak lennének arra ,hogy kiderüljön ,mi is kerül a palackból a pohárba, úgy mint például a whisky neve és alkoholfoka , olyan kis méretben vannak jelezve , hogy az nem alkalmas arra , hogy informatívnak nevezhessük . De a lényeg ,belül , mint tudjuk . A Benromach 100 Proof névválasztás egy 57 % -os alkoholerősségű  Benromach maltot takar .

proof

Legközelebb egy korosabb azért még bőven elférne a Benromach sorban . De semmi panasz ! Sok és jó dolgok történtek idén , szavunk se lehet .Egy korty hordóerősségű Benromach pedig remek társ befogni bárki száját . Örülni fog neki . Ahogy én is ennek a palackozásnak .

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Fezmin 2014.10.12. 06:40:43

Már ideje volt valami újat piacra dobniuk, erre tuti vevő leszek. Aztán jöhet valami 14-16 év körüli. :)

Blem 2014.10.16. 15:29:21

jelenleg vagy a regi (G&MP korszak elotti) 30 evest valaszthatja az ember (ami nagyoon finom) vagy kenytelen leszunk meg par evet varni
süti beállítások módosítása